Favoriete make-up producten 2019 so far

Favoriete make-up producten van 2019 - tot dusver


favoriete makeup producten 2019

"Het is alweer juli 2019, en het is dus alweer een half jaar geleden sinds ik voor het laatst mijn favorieten heb gedeeld. Vandaar dat ik nu weer een keer een aantal producten zal benoemen waar ik afgelopen maanden veel naar heb gegrepen."

Afgelopen tijd heb ik weer een aantal nieuwe items toegevoegd aan mijn makeup koffer. Ook zijn er een aantal "oude vertrouwde" producten die ik weer vaker heb gebruikt.

Om deze reden wil ik graag delen welke producten de afgelopen tijd onmisbaar voor me waren.1. Natasha Denona BiBa oogschaduw pallet

Als visagist is een oogschaduw pallet met neutrale tinten onmisbaar. Voor de meeste opdrachten heb je namelijk geen heel uitgesproken kleuren nodig. Om deze reden vond ik het ook niet heel erg om 130 dollar (!) neer te leggen voor het Biba pallet van Natasha Denona.

Maar voor een dergelijk bedrag mag je ook wel echt iets verwachten van een pallet, en gelukkig krijg je bij dit pallet ook waar voor je geld. De tinten in dit pallet zijn heel mooi en je kunt er mooie frisse, maar ook uitgesproken looks mee maken.

Belangrijker is nog, dat de textuur van deze oogschaduw heel fijn is om mee te werken. De oogschaduw is heel gepigmenteerd en blend heel gemakkelijk. Zo kun je snel  pigmentatie opbouwen, maar ook vervagen, zonder dat het vlekkerig wordt.

Voorheen greep ik altijd gelijk naar mijn Viseart palletjes. Deze palletten zul je bij bijna elke visagist in haar make-up koffer terug vinden. Nu grijp ik echter gelijk naar dit pallet van Natasha.

Natasha Denona Biba Pallet


2. Rituel de Fille rare light luminzer

De highlighters van Rituel de Fille zijn weer favoriet geworden afgelopen maanden. Voorheen waren ze ook al favoriet, maar toch greep ik eerder naar andere producten. Voornamelijk uit gemakzucht; het is makkelijker om uit palletjes te werken dan uit losse producten.

Een tijdje terug heb ik al hun highlighters in een pallet samengebracht, en nu gebruik ik ze bijna elke keer.

Deze highlighters zijn mooi omdat het creme producten zijn. Hierdoor ogen ze natuurlijk, en kun je ze ook mooi opbouwen. Van een subtiele glans tot een meer uitgesproken highlight, je kunt er alle kanten mee op.

De tinten zijn ook heel bijzonder. Ze hebben heel natuurlijke highlighters, maar ook heel uitgesproken kleuren. Zo hebben ze ook roze, blauwe en lila highlighters.

De meer uitgesproken tinten zijn ook heel mooi om over bijvoorbeeld je oogschaduw aan te brengen, om zo een roze of blauwe glans toe te voegen. Dit is bijvoorbeeld mooi als je een smokey eye hebt aangebracht, maar net iets meer dimensie wilt toevoegen.

Deze highlighters zijn absoluut mijn favoriet.


https://ritueldefille.com/collections/rare-light-luminizer/products/rare-light-creme-luminizer-icebow


3. Charlotte Tilbury Eyes to Mesmerise

Soms heb ik een opdracht waar er heel weinig tijd beschikbaar is om make-up te doen. Voor zakelijke portretten is dat vaak maar 15 minuten. Tijdens dit soort jobjes kun je vaak niet meer doen doen het egaliseren en matteren van de huid.

Maar om iemand toch een heel snelle ooglook te kunnen geven, zijn de Eyes to Mesmerise producten van Charlotte Tilbury heel mooi. Vooral de tint "Marie-Antoinette" is een heel mooi. Deze laat de ogen net iets meer spreken, zonder dat het te glamoureus wordt.

Dit product is heel fijn omdat het een creme product is, deze zijn heel gemakkelijk om aan te brengen. Met een tint kun je al een hele ooglook maken. Breng de creme aan op het oog, en vervaag deze met een kwast of met je vinger, en je bent alweer klaar!

Eyes to mesmerize charlotte tilbury
Image


4. Laguna bronzer Nars

Deze bronzer is jarenlang mijn favoriet geweest, maar om een of andere reden toch een beetje uit beeld verdwenen. Een tijd geleden heb ik deze weer aangeschaft, en ik wist gelijk weer waarom ik dit zo'n fijn product vond.

De Laguna bronzer is samen met de Orgasm blush een van de iconische producten van Nars. Deze bronzer heeft een lichte glans, waardoor deze fris oogt. Hij is ook heel mooi op te bouwen, zo kun je kiezen voor een een subtiele bronze, of voor een wat meer uitgesproken bronze.

Omdat je deze goed kunt opbouwen, heb je ook veel controle over het product. Zo eindig je niet per ongeluk met een te donkere streep of vlekken op het gezicht.

Deze zit nu weer bovenaan in mijn koffer.

Laguna bronzer nars


5. Schwarzkopf Got2Be Glued Gel

Om je wenkbrauwen in shape te houden kun je verschillende producten gebruiken. Zo bestaan er gel en wax producten speciaal voor de wenkbrauwen.

Tegenwoordig is ook het ouderwetse zeepblokje weer veel te zien. Door de wenkbrauwen met zeep te borstelen blijven ze goed zitten. Maar toch kies ik vaak een ander product voor de wenkbrauwen : Got2Be Glued Gel.

Als je wel eens een wenkbrauw gel of wax gebruikt hebt, dan weet je dat deze producten niet altijd even goed werken.   Om deze reden ben ik opzoek gegaan naar een reguliere sterke haargel.

Ik gebruik de Got2Be Glued hairspray vaak als ik haar echt vast wil lakken, zodoende dat ik de Glued Gel hiervoor wilde proberen. Deze gel blijkt ontzettend goed te werken. Hiermee blijven je wenkbrauwen heel de dag op hun plek zitten.

Voor dagelijks gebruik is het waarschijnlijk te heftig, maar het is wel ideaal als ik bijvoorbeeld een webshop opdracht heb.

Op dit soort shoots moet het model zich om de paar minuten omkleden, en de wenkbrauwen raken daar normaal elke keer van in de war. Door deze gel als wenkbrauw gel te gebruiken weet ik zeker dat ze heel de dag op hun plek blijven zitten.


Image


Welke producten gebruik jij het meest?

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen favoriete producten. Dit zijn de producten die op dit moment bij mij bovenaan op het lijstje staan.

Ben jij bekend met deze producten? En vind jij ze ook zo fijn om mee te werken? Of heb je een aantal andere producten die ik volgens jou zou moeten proberen? In dat geval hoor ik het graag!

 

Comments

  1. Nars laguna bronzer is hier ook favoriet! Anastasia dipbrow is al jaren mijn favoriet & ook de shimmerbrick van Bobbi Brown in de kleur bronze pak ik er dagelijks bij. Als ik de creme oogschaduw van Charlotte Tilbury tegen kom ga ik die zeker uitproberen, ziet er prachtig uit. 🙂

Leave a Comment