LOTTE CONCEPTS is een freelance visagist en haarstylist en werkt sinds 2015 al in de beauty industrie.

Na haar afstuderen aan de Universiteit van Tilburg, besloot ze om een makeup opleiding te gaan volgen. Tijdens deze opleiding ontdekte ze haar liefde voor visagie en haarstyling. Vanaf dit moment besloot ze om haar passie te volgen, en zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. In de loop van jaren heeft ze haar passie weten om te zetten in een professionele carierre.

Door de jaren heen heeft ze tijdens haar werk als visagist verschillende publicaties weten te bemachtigen. Een aantal van deze tijdschriften zijn: Glamour Magazine, Linda Magazine, Grazia,  Huf Magazine, etc.

Ze verzorgt de make-up voor zowel  Nederlandse als internationale klanten. (Zoals Philips, L'Oreal, Tempo Team, Beter Bed, Goossens Wonen en Slapen, Bavaria, Canon, FatBoy, Steps, Garcia, Rimmel London, Uber, Sonos, Milu Cosmetics, De Beren, Goldie Estelle, Starskin, Harper&Yve, Savannah Morrow, Rino&Pelle, Suitable, ViaVai, Jacky M, Chptr-S, Merle Noir etc.)

Ook heeft ze een netwerk opgebouwd in de televisie industrie, zo werkt ze met enige regelmaat mee aan producties voor NPO1/2/3, RTL4/RTL5, FOX en 24 Kitchen. Hier verzorgt ze de visagie van de presentators en gasten.

Lotte is trots op haar professionele aanpak en haar kunde om de schoonheid van haar modellen te benadrukken. Ze weet precies hoe ze modellen ‘geschikt’ moet maken voor verschillende doeleinden. Zo weet ze welke make up het beste past bij fotoshoots, tv , reclames en evenementen.

Interesse in een samenwerking? Neem contact op via e-mail - info@lotteconcepts.nl , of via telefoon - 06 - 177 69 123.


Image

LOTTE CONCEPTS


Image