LOTTE CONCEPTS is een freelance visagiste en haarstyliste en werkt sinds 2013 al in de beauty industrie.

Na haar afstuderen aan de Universiteit van Tilburg, besloot ze om een makeup opleiding te gaan volgen. Tijdens deze opleiding ontdekte ze haar liefde voor make-up en haarstyling. Vanaf dit moment besloot ze om haar passie te volgen, en zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. In de loop van jaren heeft ze haar passie weten om te zetten in een professionele carierre.

Door de jaren heen heeft ze verschillende publicaties weten te bemachtigen in tijdschriften zoals Glamour Magazine, Linda Magazine, Elsevier Magazine, Huf Magazine, etc.

Ze werkt zowel binnen Nederland als internationaal voor verschillende merken. (Zoals Steps, Garcia, Uber, Sonos, Goldie Estelle, Harper&Yve, Jacky M, Chptr-S, Merle Noir.
Ook heeft ze een netwerk opgebouwd in de televisie industrie, zo werkt ze met enige regelmaat mee aan producties voor NPO1/2/3, RTL4/RTL5, FOX en 24 Kitchen.

Lotte is trots op haar professionele aanpak en haar kunde om de schoonheid van haar modellen te benadrukken. Ze weet precies hoe ze modellen ‘geschikt’ moet maken voor verschillende doeleinden. Voor  fotoshoots, tv , reclames en evenementen. 

Interesse in een samenwerking? Neem contact op via e-mail - info@lotteconcepts.nl , of via telefoon - 06 - 177 69 123.


Image